Muotoilun alkeet

Joskus onnistuneen ja erittäin onnistuneen lookin erottaa vain oikea tekniikka. Tervetuloa tutustumaan muotoilun alkeisiin. Näillä vinkeillä hienosäädät rutiinejasi.

VINKKEJÄ

01
Jos haluat föönata hiukset täydelliseen kampaamotyyliin, mutta aikaa on vähän, voit huijata hieman tarrarullilla. Laita tarrarullat kuiviin hiuksiin ja suihkuta niihin TRESemmén Salon Finish Freeze Hold -hiuskiinnettä. Jätä rullat hiuksiin 20 minuutin ajaksi ja poista ne sitten. Saat täydellisen määrän volyymia tyveen ja taipuisuutta latvoihin.
02
Älä kisko takkuja auki harjalla. Selvitä märät hiukset harvapiikkisellä kammalla ja kuivien hiusten sotkut ilmaharjalla.
03
Vedä hiukset taakse matalalle poninhännälle ja kiinnitä hiuslenkillä niskaan. Koristele kietomalla muutaman sentin levyinen suortuva lenkin ympärille ja kiinnittämällä se pinneillä poninhännän alle. Suihkuta TRESemmén Salon Finish Extra Hold -hiuskiinnettä pitämään se paikallaan.
04
Varmista, että käytät oikeaa muotoilutuotetta uuteen hiusmalliin. Kysy stylistiltäsi, mitä muotoilutuotteita hän suosittelee sinun hiustyylillesi. Volyymin luomiseen tarvitset todennäköisesti kevyen muotoilutuotteen, kuten TRESemmén Salon Finish Volume & Lift -muotovaahdon.
05
Pidempikestoista muotoa saat aikaan aloittamalla kampauksen poninhännällä ja muuntamalla sen nutturaksi tai silmukaksi. Poninhäntä on vahva pohja mille tahansa kampaukselle, sillä hiuslenkit pysyvät kiinni paremmin kuin soljet tai pinnit.
06
Jos haluat kierrekampauksen, kiinnitä hiukset alussa erityisen pitkillä nutturapinneillä ja pienet suortuvat sitten pienemmillä pinneillä. Pitkät pinnit pitävät isommat hiusosiot kiinni hyvin estäen valumista.
07
Viimeistele kaikki kampaukset suihkuttamalla kevyesti TRESemmén Salon Finish Extra Hold -hiuskiinnettä, joka pitää irtohiukset kurissa. Luo lisäpitoa lisäämällä suihkekerroksia.
08
Kuivaa hiukset aina hyvin pyyhkeellä, jotta liika vesi poistuu ja muotoiluun vaadittava aika lyhenee.
09
Levitä tuote tasaisesti kosteisiin hiuksiin ilmaharjaa käyttäen. Parhaat tulokset saat levittämällä tuotteen mahdollisimman tasaisesti – muotoiluaineiden teho perustuu tähän.
10
Älä käytä hiusten kuivaamiseen pyyhettä, jolla juuri kuivasit kehosi. Vaihda käyttämättömään kuivaan pyyhkeeseen tai hanki todella imukykyinen pyyhe.
11
Kuivaa hiukset 90-prosenttisen kuiviksi ilma- tai melaharjalla, mikä nopeuttaa kuivumista, ja viimeistele sitten pyöröharjalla sileiksi.
12
Jos aiot föönata hiukset, aloita kuivaaminen 20 minuutin aikana suihkun jälkeen. Aloita föönaus, ennen kuin hiukset ovat yli 30-prosenttisen kuivat. Näin luot mahdollisimman paljon volyymia ja taltutat sinnikkäät painautumat.
13
Käytä aina TRESemmén Heat Defence Styling -suihketta, kun muotoilet lämmöllä. Voit suihkuttaa sitä jopa suoraan tyveen suojaamaan päänahkaa lämmöltä ja kuivumiselta.
14
Jos hiuspohjasi on kuiva ja herkkä, säädä hiustenkuivaaja keskilämmölle tyveä föönatessasi.
15
Oikeilla välineillä ja vaurioilta suojaavilla tuotteilla voit kokeilla rohkeasti ihan mitä tyyliä ikinä haluatkin!
16
Anna hiuksille lomaa lämpömuotoilusta ainakin kerran viikossa. Päivittäinen föönaaminen voi kuluttaa hiuksista kaiken luonnollisen kosteuden.
17
Älä ylikuivata hiuksiasi. Hiukset ovat kaikkein alttiimmat vahingolle föönauksen viimeisen muutaman minuutin aikana. Kun hiukset ovat melkein kuivat, säädä hiustenkuivaajan ilma viileäksi. Tämä paljastaa kaikki kosteat alueet ja viimeistelee työn vahingoittamatta hiuksia.
18
Älä pilaa täydellisiä laineita puoliksi tehdyllä muotoilulla. Oikea kikka tyylikkään puolikampauksen tekoon on vetää hiukset sivuilta pieneksi poninhännäksi päälaen alle. Kiinnitä satunnaisia hiusosia päälaelta poninhännän juureen, niin saat luonnollisen puolikampauksen. Viimeistele luomalla pehmeä pito muutamalla suihkautuksella TRESemmén Salon Finish Extra Hold -hiuskiinnettä.
 
 
close