Säilytä sileys

Vaihda pörröiset hiukset silkinsileisiin kutreihin. Nämä vinkit paljastavat sileiden kutrien salaisuuden ja sen, miten saat tyyliisi kaunista virtaviivaisuutta.

VINKKEJÄ

01
Viimeistele look pyöröharjan sijaan käyttämällä tarrarullia välittömästi föönauksen jälkeen. Anna hiusten jäähtyä tarrarullissa, kun haluat luoda pehmeän kampauksen ilman kiskovaa harjaa.
02
Ota lentelevät irtohiukset hallintaan TRESemmén Salon Finish Extra Hold -hiuskiinteellä suihkuttamalla alaspäin irtohiuksiin ja harjaamalla ne heti alas.
03
Älä unohda suojata hiuksia aina, kun käsittelet niitä lämmöllä. Suihkuta TRESemmén Keratin Smooth Heat Protection Shine -suihketta kaikkialle hiuksiin. Se ehkäisee vaurioita muotoilun aikana.
04
Valmistele hiukset suihkuttamalla kaikkialle runsaasti TRESemmén Heat Defence Styling -suihketta ennen föönausta. Föönaa hiukset sitten 80 % kuiviksi sormia käyttäen. Viimeistele föönaus pyöröharjalla, joka saa aikaan sileämmän rakenteen.
05
Föönaa hiukset osoittamalla hiustenkuivaajan suutinta hiusten latvoja kohti. Tämä silottaa hiusten pintasuomuja ja ehkäisee takkuuntumista.
06
Föönauksen jälkeen puhalla hiuksiin minuutin verran viileää ilmaa. Tämä kiinnittää muodon ja lisää kiiltoa.
07
Käytä laadukasta keraamista suoristus- tai kiharrusrautaa hiusten muotoiluun. Keraamiset välineet ovat paljon hellävaraisempia hiuksille kuin metalliset, ja ne luovat pehmeämmän ja sileämmän lopputuloksen.
08
Älä laiminlyö latvoja levittäessäsi hiuksiin lämmöltä suojaavia tuotteita. Latvat ovat kaikkein alttiimpia vaurioille ja kuivumiselle, joten anna niille erityishuomiota. Käytä Keratin Smooth Beautifying -öljyä, joka lisää kosteutta hiusten pituuksiin ja latvoihin taaten sileän ja pörröttömän lopputuloksen.
09
Älä yritä muotoilla märkiä hiuksia suoristus- tai kiharrusraudalla. Kuivaa hiukset aina föönillä tai luonnollisesti ennen raudan käyttöä. Märät hiukset ovat erityisen herkät, ja suora lämpö voi aiheuttaa katkeilua.
10
Älä pidä föönin suutinta samassa kohdassa yli viittä sekuntia pidempään. Liikuta hiustenkuivaajaa koko ajan, jotta hiukset eivät ylikuumene.
11
On olemassa yksi sääntö, kun hiuksia altistetaan kuumuudelle: hiukset täytyy suojata.
12
TRESemmén Keratin Smooth Heat Protection Shine -suihke suojaa hiuksia kuivumiselta ja kärventymiseltä aina, kun altistat ne hiustenkuivaajan tai muotoilurautojen lämmölle.
13
Sommittele sileä nuttura: vedä hiukset matalalle poninhännälle ja kiinnitä hiuslenkillä. Muodosta nuttura kietomalla koko poninhäntä hiuslenkin ympärille, kiinnitä se pinneillä ja suihkuta hiuksiin kiillottavaa TRESemmén Salon Finish Extra Hold -huiskiinnettä.
14
Levitä kosteisiin hiuksiin TRESemmén Split End Repair Sealing -seerumia ja föönaa kampaus sileäksi. Jaa hiukset yhdelle puolelle, vetäen mahdolliset etuhiukset tai pitkät kerrokset otsan yli ja korvien taakse (jos pituus riittää). Laita päähän leveä panta n. 2,5 cm otsasta taaksepäin.
15
Ärsyttävä staattisuus ja lentelevät irtohiukset voivat todellakin latistaa tyylin. Pidä hiukset pehmeinä ja sileinä koko talven näillä helpoilla ohjeilla. Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin TRESemmén Keratin Smooth Beautifying -öljyä päivittäin. Se lukitsee kosteuden hiuksiin ja ehkäisee pörröisyyttä sekä lenteleviä irtohiuksia.
16
Levitä tuotetta hiusten ollessa vielä kosteat ja föönaa mahdollisimman pian, jotta saat aikaan sileimmän mahdollisen tuloksen.
17
Käytä suuttimellista hiustenkuivaajaa, jolla ilmavirta kohdistuu vain pieneen hiusten osaan.
18
Käytä keskikokoista pyöröharjaa, jos sinulla on pitkät tai keskipitkät hiukset, ja pientä pyöröharjaa lyhyempiin hiuksiin. Käännä harjaa kevyesti föönatessasi kutakin hiusten osaa. Tämä auttaa sileyden muodostumista.
19
Älä käytä hyvin isoja pyöröharjoja, sillä niitä on hankala käsitellä. Saat luotua optimaalisen sileyden keskikokoisella tai pienellä harjalla, jolla myös hiusten latvat kihartuvat kauniisti.
20
Suoristaessasi hiuksia älä käsittele itse rautaa paksumpia osia kerrallaan. Jos käytät 2,5 cm:n suoristusrautaa, erottele hiuksista saman levyinen osa. Näin takaat parhaan tuloksen.
21
Älä liikuta rautaa liian nopeasti hiusten läpi, äläkä pitele sitä yhdessä paikassa liian pitkään. Siirtämällä rautaa hitaasti ja tasaisesti tyvestä latvoihin saat aikaan silkkisen sileää jälkeä.
 
 
close