Runsaampaa tuuheutta

Katso kuinka helppoa on saada tuuheammat hiukset. Näillä (kirjaimellisesti) korkean profiilin vinkeillä lisäät helposti kimmoisuutta ja rakennetta lookeihin.

VINKKEJÄ

01
Hiukset säilyttävät kauneutensa ja tuuheutensa tunnista toiseen. Näiden ohjeiden avulla saat aikaan pitkäkestoista ja seksikästä volyymiä. Luo kestävää tuuheutta keskittymällä tyveen lisätessäsi tuotetta kosteisiin hiuksiin. Näin kampauksesi saa vahvan pohjan. Levitä TRESemmé Volume and Lift -muotovaahtoa suoraan ilmaharjaan ja levitä se tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Toista tarpeen mukaan.
02
Saat lisävolyymia hiuksiin käyttämällä tarrarullia. Hiusten ollessa täysin kuivat kierrä 5 cm leveitä hiusosioita isoille tarrarullille ja föönaa kutakin rullaa kolmen sekunnin ajan. Anna lisäpitoa hienojakoisella Volume and Lift -hiuskiinteellä. Anna rullien jäähtyä (5–20 minuuttia) ja poista ne sitten. Ihaile uskomatonta volyymia.
03
Föönaa hiukset 80 % kuiviksi pää alaspäin ja sormia käyttäen, jotta volyymi aktivoituu lämmöllä. Viimeistele sitten pyöröharjalla ja lukitse volyymi hiuksiin. Nosta hiusosioita tyvestä, kierrä ne harjan ympärille ja rullaa harjaa hiuspohjaan asti. Pitele harjaa paikoillaan viiden sekunnin ajan ja föönaa samalla, jotta muoto kiinnittyy.
04
Levitä kosteisiin hiuksiin TRESemmé Volume and Lift -muotovaahtoa, joka lisää volyymia tyveen, ja föönaa kuivaksi. Erota jakauksella hiusten yläosa (korvien yläpuolelta kokonaan taakse). Vedä etuosa taaksepäin pään takaosan keskelle ja kiinnitä se paikoilleen asettamalla kaksi hiuspinniä X-asentoon.
05
Ennen hiusten muotoilua lisää TRESemmé Volume and Lift -muotovaahtoa. Lisää sitä suoraan harjaan ja harjaa hiukset kokonaan läpi, jotta tuote leviää tasaisesti. Laita sitten pää alaspäin ja föönaa hiuksia tässä asennossa, jotta volyymi lukkiutuu hiuksiin.
06
Laita pää alaspäin vielä juuri ennen ulos lähtöä ja suihkuta niihin Volume and Lift -hiuskiinnettä. Tämä antaa tyveen lisäpitoa, jotta hiukset jaksavat pysyä ilmavina koko illan.
07
Aina kun haluat virkistää hiuksiasi illan aikana laita pää alaspäin ja pörrötä tyveä kevyesti sormilla. Voila! Välitöntä volyymia.
08
Todella tuuheiden hiusten salaisuus piilee kevytrakenteisissa tuotteissa, jotka eivät tee hiuksia raskaiksi. Muotovaahto on jokaisen stylistin salainen ase, jota ei voi koskaan käyttää liikaa, kun halutaan luoda näyttävää volyymia.
09
Levittäessäsi tuuheuttavia tuotteita keskity etenkin tyveen, jotta saat aikaan luonnollista nostetta. Levitä sitten kaikkialle hiuksiin, jos haluat seksikästä volyymia kaikkialle.
10
Käytä föönatessasi isoa pyöröharjaa, kun haluat luoda sekä sileyttä että nostetta samaan aikaan. Aseta harja hiusten tyveen ja kierrä siihen harjan levyinen hiusosio. Harjaa sitten kevyesti alaspäin föönatessasi.
11
Lämpö-, tarra- ja vaahtorullat ovat mainio tapa luoda volyymia hiuksiin. Lisää geelisuihketta kosteisiin hiuksiin, föönaa hiukset kuiviksi ja kiedo rullat sitten hiuksiin aloittaen päälaelta. Nosta hiusosioita ylös ja kiedo rullalle luodaksesi seksikästä volyymia kruunaamaan kampauksesi.
 
 
close