Lisää volyymia

Jos kaipaat hiuksiisi lisää volyymiä ja paksuutta, tutustu stylistiemme salaisuuksiin. Niiden avulla saat lisää tuuheutta.

VINKKEJÄ

01
Avain onnistuneeseen tyyliin piilee hyvässä pohjassa. Valmistele hiukset tuuheuttavalla shampoolla ja hoitoaineella, jotka lisäävät runsautta, kuten TRESemmén Healthy Volume -shampoolla ja Healthy Volume -hoitoaineella. Ilman hyvää pohjaa look jää latteaksi.
02
Täydellinen pompadour syntyy volyymia lisäämällä. Anna lisänostetta käsittelemällä hiukset ensin tuuheuttavalla shampoolla ja hoitoaineella, kuten TRESemmén Healthy Volume -shampoolla ja Healthy Volume -hoitoaineella. Käännä pää ylösalaisin kuivatessasi hiuksia ja käytä sormia harjana volyymin ja rakenteen luomiseksi. Älä pelkää tupeeraamista!
03
Vältä hyvin raskaita hoitoaineita ja hoitavia muotoilutuotteita, jos haluat saavuttaa tuuhean tuloksen. Kevytrakenteiset ja tuuheutta lisäävät tuotteet auttavat kohottamaan kampausta.
04
Älä anna aiemmista muotoilutuotteista jääneiden jäämien lisätä painoa suortuviisi. Pese hiukset ennen muotoilua tuuheuttavalla shampoolla, joka poistaa liiat tuotejäämät.
05
Älä unohda lisätä hoitoainetta latvoihin. Vaikka pyrkisit optimaaliseen tuuheuteen, latvat kannattaa aina kosteuttaa kaksihaaraisten välttämiseksi. Jos pelkäät, että hoitoaine latistaa hiukset, älä lisää sitä tyveen. Aloita sen sijaan käsittely hiusten puolivälistä ja jatka latvoihin asti. Kokeile Split End Repair Intense Recovery -naamiota ja Split End Repair Sealing -seerumia.
06
Hattua voi pitää litistämättä ja veltostuttamatta hiuksia koko loppupäiväksi. Herätä latistuneet kutrit eloon ja muuta lattea lumoavaksi muutamassa minuutissa. Ehkäise hiusten latistumista käyttämällä TRESemmén Healthy Volume -shampoota ja Healthy Volume -hoitoainetta joka pesussa. Levitä hoitoainetta ainoastaan hiusten keskivaiheilta latvoihin – näin lisäät ilmavuutta tyveen.
 
 
close