Vahvat, terveet hiukset

Terveen näköiset hiukset ovat myös vahvat. Kokeile näitä helppoja kestävien kutrien kikkoja, jotta suortuvasi taipuvat aina haluamaasi tyyliin.

VINKKEJÄ

01
Ehkäise katkeilua levittämällä suihkussa hiuksiin TRESemmén Anti-Breakage -shampoota ja Anti-Breakage -hoitoainetta ja huuhtele. Älä kuivaa märkiä hiuksia liian rajusti pyyhkeellä suihkun jälkeen, jotta ne eivät vaurioidu. Puristele sen sijaan hiuksia kevyesti.
02
Käytä aina hoitoainetta, jos hiuksesi katkeilevat helposti. Hoitoaine on paras tapa ravita hiuksia ja sitä myötä vahvistaa niitä oikeaoppisesti.
03
Käytä takkuja selvittävää suihketta ja harvapiikkistä kampaa kosteisiin hiuksiin – märät hiukset ovat hauraammat.
04
Jos hiuksesi ovat erityisen herkät, nuku satiinisella tyynyliinalla. Satiini ei puuvillan tapaan vedä hiuksia tai hankaa, mikä voi karhentaa erittäin ohuiden hiusten pintasuomuja.
05
Älä käytä hiuslenkkejä, joissa on metallisolkia. Sido hiukset aina pehmustetuilla hiuslenkeillä.
06
Pyri nukkumaan hiukset vapaina. Jätä hiukset mahdollisimman usein auki yöksi, jotta ne eivät katkeile.
07
Vältä pörröisyyttä pesemällä hiukset TRESemmé Keratin Smooth -shampoolla ja Keratin Smooth -hoitoaineella, jotka silottavat hiusten rakennetta. Oikeanlainen harja on pörröttömien hiusten salaisuus. Hanki kumipohjainen luonnonharja (villisika), joka silottaa ja suoristaa hiukset.
08
Ehkäise katkeilua pesemällä hiukset TRESemmén Anti-Breakage -shampoolla ja Anti-Breakage -hoitoaineella, joiden sisältämät proteiinit tekevät hiuksista 90 % vahvemmat.* Hiukset ovat hauraimmillaan märkinä, joten poista niistä enimmät vedet pesun jälkeen varovasti pyyhkeellä. Vältä harjaamista, kunnes lähes kaikki kosteus on kuivunut.
*Nämä tuotteet verrattuna ei-hoitavaan shampooseen
09
Jos sinulla on todella ohuet hiukset etkä pidä hoitoaineista, lisää suihkussa ensin hoitoainetta ja pese sitten shampoolla. Näin hiuksesi saavat tarvitsemaansa kosteutta ja saat itse nauttia vastikään shampoolla pestyjen hiusten puhtaasta ja runsaasta tunteesta.
10
Paras keino saada aikaan terveen näköiset hiukset? Huuhtele, huuhtele, huuhtele! Kaikki hoitoainejäämät tekevät hiuksista raskaat ja estävät optimaalisen lookin luomisen.
11
Älä koskaan harjaa märkiä hiuksia metallisella tai luonnonharjalla. Käytä harvapiikkistä kampaa tai ilmaharjaa kosteille hiuksille, jotta ne eivät katkeile.
12
Levitä hoitoainetta etenkin hiusten keskivaiheilta latvoihin, missä vaurioita esiintyy eniten. Tyvi ei kaipaa kosteutta.
13
Kuivat ja hauraat hiukset näyttävät latteilta ja kiillottomilta. Lisää kosteuttavaa tuotetta, kuten TRESemmén Luxurious Moisture -hoitoainetta shampoopesun jälkeen ja huuhtele sitten huolellisesti.
14
Jos hiukset ovat hauraat, voit huoletta huuhdella hoitoaineen pois kevyemmin, sillä hoitoaineen jäämät voivat kohentaa hiuslatvojesi kuntoa.
15
Jos hiuksesi ovat ohuet, älä käytä liikaa hoitoainetta, jotta hiukset eivät jää raskaiksi. Valitse ohuille hiuksille oikea hoitoaine, joka palauttaa niiden kosteuden.
16
Luonnollisesti vahvemman ja terveemmän näköiset hiukset saat tasapainoisella ruokavaliolla. Hiuksesi heijastavat suoraan sisäistä terveyttäsi, joten suunnittele ruokailutottumuksesi sen mukaan.
17
Lisää syvähoito hiuksiin kerran viikossa, jotta saat ultrapehmeät ja supervahvat hiukset. Levitä TRESemmén Deep Conditioning Treatment -naamiota kaikkialle kosteisiin hiuksiin ja laita päähän suihkulakki tai pyyhe. Anna vaikuttaa kymmenen minuutin ajan ja huuhtele sitten huolellisesti.
18
Shampoon ja hoitoaineen käytön jälkeen huuhtele hiukset vielä viileällä vedellä, joka sulkee hiuksen pintasuomut ja jättää hiukset erityisen kiiltäviksi.
19
Vältä takkujen selvittämistä harjalla hiusten ollessa märät tai kosteat. Käytä harvapiikkistä kampaa sen sijaan. Hiukset ovat haavoittuvammat märkinä, ja kampa on hellävaraisempi kosteille hiuksille kuin harja.
 
 
close