Raikkautta ilman pesua

Opi kikat hiustenpesuun ilman vettä, jotta hiuksesi pysyvät raikkaina ja loistokkaina kaikkein kiireisimpinäkin päivinä.

VINKKEJÄ

01
Käytä TRESemmén Instant Refresh Translucent -kuivashampoota. Näin suojaat värjättyjä hiuksia pesemällä niitä vähemmän, sillä kuuma vesi avaa hiuksen pintakerroksen ja voi haalistaa väriä.
02
TRESemmén Instant Refresh -kuivashampoota tarvitsee lisätä vain tyveen, sillä rasva muodostuu hiuspohjassa. Tuotetta ei tarvitse lisätä muualle hiuksiin.
03
03 TRESemmén Instant Refresh Translucent -kuivashampoo toimii kaikissa hiuksissa, etenkin silloin, kun tilanne vaatii puhtaita hiuksia. Se raikastaa hiukset poistamalla ylimääräistä rasvaa jättäen hiukset ilmaviksi.
04
TRESemmé Instant Refresh -kuivashampoo sopii hyvin hiusjatkeille, sillä hiuspohjan hierominen pesun aikana saa jatkeet nousemaan ja irtoilemaan. Lisäksi vesipohjaisten shampoiden ainesosat edistävät liitosten murtumista ennenaikaisesti.
05
Korkeammat kampaukset onnistuvat yleensä paremmin, jos viime vesipesusta on aikaa. Jos hiukset ovat olleet päivän pesemättä, TRESemmén Instant Refresh -kuivashampoo on täydellinen ratkaisu. Nopea suihkutus tyveen elvyttää ja raikastaa hiukset herättäen ne uudelleen eloon.
06
Lisää rakennetta ja piilota rasvaisuutta ilman shampoopesua käsittelemällä hiukset melaharjalla. Pidä noin 2,5 cm leveää hiusosiota päälaen yläpuolella ja harjaa kevyesti hiuspohjaa kohti. Harjaa hiusten etuosa päälaen yli ja viimeistele hiuskiinteellä.
07
Hiuspinnit ovat kovassa huudossa silloin, kun hiukset jäävät pesemättä. Vedä hiukset pois kasvoilta ja luo huoleton tyyli kiinnittämällä ne pinneillä pään keskelle tai jommallekummalle sivulle.
08
Älä pelkää muotoilla hiuksia uudella tavalla shampoopesun jäädessä väliin. Hiusten luonnolliset öljyt auttavat kampausta pysymään paikallaan, joten kokeile uutta ja hauskaa ylätyyliä!
09
Älä anna töyhtöjen tai pyörteiden olla esteenä kauniille kampaukselle. Pese vaahtoshampoolla ja muotoile uudelleen föönin tai muotoiluraudan lämpöä apuna käyttäen.
10
Jos haluat edellisen päivän hiustyylin kestävän, älä nuku trikoisella tai karkealla puuvillatyynyliinalla, sillä ne sotkevat hiusten pintaa ja jättävät hiukset staattisiksi. Nuku satiinisella tai pehmeällä puuvillatyynyliinalla, jotta look säilyy koskemattomana.
 
 
close