Säilytä värisi

Raidat ja värit voivat vaurioittaa hiuksia. Tutustu stylistiemme hiusväri-ideoihin ja -vinkkeihin, jotta voit nauttia aina eloisista ja vahvoista hiuksista.

VINKKEJÄ

01
Käytä aina värikäsitellyille hiuksille erityisesti suunniteltuja tuotteitta, kuten TRESemmén Colour Revitalise Fade Protection -shampoota ja TRESemmén Colour Revitalise Fade Protection -hoitoainetta. Vain väriä suojaavissa tuotteissa on oikea teknologia, joka tukee värin säilymistä ja pitää sen eloisan raikkaana.
02
Värjättyäsi hiukset odota 2–3 päivää (jos mahdollista) ennen seuraavaa pesua, jotta väri ehtii imeytyä täysin hiuksiin.. Jos haluat käydä suihkussa, käytä hoitoainetta shampoon sijaan. Se kosteuttaa hiuksia haalistamatta väriä.
03
Värjätyt hiukset vaativat erityistä hoitoa, sillä värjääminen heikentää hiuksia ja tekee niistä alttiimmat katkeilulle. Käytä vain päällystettyjä kumilenkkejä ja harjaa hiukset kuivina luonnonharjoilla.
04
Älä koskaan mene uimaan suojaamatta väriä. Ennen uima-altaaseen tai luonnon vesiin menoa levitä päähän hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tämä ehkäisee kemikaalien ja suolan haalistavaa vaikutusta.
05
Älä mene solariumiin tai istu auringossa peittämättä hiuksia. UV-säteet reagoivat hiusvärin kanssa ja voivat muuttaa tai haalistaa sitä, joten suojaa hiukset liinalla tai hatulla.
06
Älä unohda käyttää hoitoainetta päivittäin! Värjätyt hiukset kaipaavat lisäkosteutta, jotta ne säilyttävät pehmeytensä ja sileytensä.
 
 
close